„House of Cards”, serial politic care prezintă viața la Casa Albă, va ajunge la final, odată cu încheierea sezonului șase.

Anunțul creatorilor popularei serii vine la nici 24 de ore după ce Kevin Spacey a ajuns în centrul unui scandal sexual, în urma căruia a recunoscut că este homosexual, scrie publicația The Independent.

Deși compania Netflix, producătoarea serialului, susține că decizia a fost luată cu câteva luni în urmă, anunțul vine la mai puțin de o zi după ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey, care interpretează rolul lui Frank Underwood în serial, că i-ar fi făcut avansuri sexuale când acesta avea 14 ani.

Într-un comunicat de presă, Spacey s-a declarat „șocat” de poveste, precizând că nu își amintește episodul, întrucât au trecut mai bine de 30 de ani de atunci.

„Dacă m-am comportat cum spune el, atunci îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce trebuie să fi fost comportamentul inadecvat al unui bețiv. Îmi pare rău că a purtat cu el aceste sentimente, de-a lungul anilor”, a mai transmis el.

Mai mult de atât, actorul a decis să anunțe că este homosexual.

„Această poveste m-a încurajat să vorbesc și despre alte aspecte ale vieții mele. Am iubit și am avut relații cu bărbați de-a lungul vieții și am decis să îmi trăiesc viața ca un bărbat gay”, a mai spus el.

Acesta este unul dintre cele mai recente cazuri de hărțuire sexuală de la Hollywood. În ultima lună, zeci de actrițe au denunțat abuzurile de la Hollywood, ca urmare a scandalului în care este implicat producătorul Harvey Weinstein.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/serialul-house-of-cards-anulat-dupa-anuntul-facut-de-kevin-spacey-43606.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/serialul-house-of-cards-anulat-dupa-anuntul-facut-de-kevin-spacey-43606-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv