Trei derbedei i-au atacat pe soții Chirvase. Cascadorul a povestit, pentru „Evenimentul zilei”, că, în timp ce traversau strada, pe trecerea de pietoni, un autoturism marca Volkswagen, cu numărul de înmatriculare B 410 DLA, s-a îndreptat direct către ei. „Nici măcar nu a încetinit”, a relatat Chirvase. Într-un gest de nervozitate, Chirvase a aruncat cu o sticlă de apă, pe jumătate goală, spre mașină. Apoi, cei doi soți s-au îndreptat către autoturismul personal. „Am văzut trei indivizi venind către noi”, a adăugat cascadorul. El a ieșit din autoturism să dialogheze cu cei trei. În momentul în care unul l-a îmbrâncit, soția lui Chirvase a încercat să intervină, iar unul i-a dat doi pumni femeii, care a căzut la pământ. „Are arcada spartă și o lovitură la cap. Ca lașii, au luat-o la fugă”, a mai povestit Chirvase.

Cascadorul a sunat la 112, dar „operatoarea m-a ținut la telefon să mă întrebe unde e secția și alte lucruri. Noroc că prin zonă a trecut un polițist pe motocicletă care a luat legătura cu dispeceratul. „A durat circa 20-25 de minute până a venit Salvarea și un echipaj de la Secția 12, care este după colț”, a spus, supărat, Marian Chirvase. Apoi, susține el, ambulanța a mai ținut-o pe loc alte 20 de minute pe soția sa. Aseară, Chirvase se afla la spital, unde aștepta ca soția lui să iasă de la tomograf.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Trei derbedei i-au atacat pe soții Chirvase. Cascadorul a povestit, pentru „Evenimentul zilei”, că, în timp ce traversau strada, pe trecerea de pietoni, un autoturism marca Volkswagen, cu numărul de înmatriculare B 410 DLA, s-a îndreptat direct către ei. „Nici măcar nu a încetinit”, a relatat Chirvase. Într-un gest...

Preluat de la EVZ