Poliția a confirmat faptul că principalul suspect este un tânăr în vârstă de 27 de ani, Takahiro Shiraishi, care locuiește în apartamentul din suburbia  Zama, aflată la sud de Tokyo.

Potrivit postului public de televiziune japonez NHK, presupusul criminal a declarat anchetatorilor: “I-am omorât și am tranșat cadavrele pentru a ascunde dovezile incriminatorii”. Suspectul a mai declarat organelor de cercetare penală nipone că a tranșat cadavrele în cada din baia apartamentului cu un fierăstrău, care a fost găsit în dormitorul acestuia. Opt dintre victime sunt de sex feminin și una de sex masculin.

 Purtătorul de cuvânt al poliției nu a putut confirma  aceste relatări ale presei japoneze.

Poliția a găsit întâi cele două capete tăiate într-o ladă frigorifică aflată la intrarea în apartament, înainte de a descoperi cadavrele altor victime, în câteva cutii de mari dimensiuni, ținute tot în apartament.

Autoritățile japoneze au făcut legătura dintre acest caz și dispariția unei tinere de 23 de ani , care postase pe rețelele de socializare mesajul “Căut pe cineva dispus să moară alături de mine”, potrivit cotidianului  japonez Sankei Shimbun.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Poliția a confirmat faptul că principalul suspect este un tânăr în vârstă de 27 de ani, Takahiro Shiraishi, care locuiește în apartamentul din suburbia  Zama, aflată la sud de Tokyo.Potrivit postului public de televiziune japonez NHK, presupusul criminal a declarat anchetatorilor: 'I-am omorât și am tranșat cadavrele pentru a...

Preluat de la EVZ