Umilința suferită în fața celor de la FC Viitorul pare că i-a trezit din nou lui Ionuț Negoiță „dorul de ducă” de la gruparea din Ștefan cel Mare. Acesta recunoscut după jocul de luni că este în continuare în căutarea unui om care să preia echipa sau care să i se alăture.

Și-a atacat jucătorii

„Caut soluția, și nu de ieri de azi, caut pe cineva. Vreau pe cineva mai motivat, eu am obosit deja. Am făcut foarte multe lucruri, am renovat la Săftica, am făcut acolo cantonament de patru stele. Puţini au ce avem noi, probabil 3-4 cluburi. Anul acesta avem cel mai mare buget de când sunt la Dinamo. Zic eu că şi jocul ar fi trebuit să fie pe măsură. De ce nu e? Pentru că am fost prea băiat bun. La mine salariile au fost mereu pe primul loc. Dincolo de faptul că sunt cu banii la zi, fotbaliștii au case, mașini scumpe. Dar jucătorii nu sunt profesioniști, uitați-vă cum joacă”, a mărturisit Negoiță.

Totodată, patronul „roș-albilor” a recunoscut că a greșit atunci când s-a implicat în fotbal. „Eu nu înţeleg ce e cu reacţia suporterilor. Ce vor de la mine? Am fost şi sunt o persoană bine intenţionată. Nu eu joc fotbal, eu am salvat Dinamo. Am făcut eforturi mari, sunt pe minus. Am făcut o greșeală intrând în fotbal, nu eram personajul potrivit să intru în această poveste. Nu am vrut să ascult, asta e, am crezut că pot face lucruri frumoase. Pe undeva îi înțeleg pe fani, pentru că ei nu văd atitudine la fotbaliști. Am fost avertizat că voi fi înjurat pe banii mei. Realitatea e că nu sunt din filmul ăsta. Am fost autist și nu am ținut cont de sfaturi, asta este”, a conchis Ionuț Negoiță.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Umilința suferită în fața celor de la FC Viitorul pare că i-a trezit din nou lui Ionuț Negoiță „dorul de ducă” de la gruparea din Ștefan cel Mare. Acesta recunoscut după jocul de luni că este în continuare în căutarea unui om care să preia echipa sau care să...

Preluat de la EVZ