Cei opt angajați, care au dorit să rămână anonimi de frica pierderii carierei, spun că actorul a creat un mediu de lucru toxic și că se comporta ca un prădător sexual față de tinerii masculi din echipa de producție, având comentarii vulgare și chiar atingându-i erotic fără consimțământul lor.

Un fost asistent de producție pentru serialul „House of Cards” a declarat că actorul premiat cu Oscar l-a agresat în timpul unei călătorii. Mai precis, asistentul a fost trimis să-l aducă cu mașina pe Spacey la un loc de filmare, iar vedeta i-a dat jos pantalonii, cu forța, în timp ce mașina era în mers.

„Am fost șocat”, a spus fostul asistent de producție, care a explicat că s-a temut, întrucât Kevin Spacey se afla într-o poziție foarte puternică, în timp ce el era pe ultimele trepte ale ierarhiei. Într-un alt episod, tânărul a fost din nou agresat. „I-am spus că nu e în regulă ce face, că nu sunt de acord”, a mai spus fostul asistent, adăugând că actorul a devenit confuz și a părăsit scena.

„Nu mă îndoiesc că acest comportament de agresor sexual este o rutină pentru el și că experianța mea a fost doar unul dintre nenumăratele episoade în care Kevin și-a folosit statutul și poziția”, a mai spus bărbatul, adăugând că „a fost un mediu foarte toxic pentru tinerii care aveau de-a face cu el din echipă și distribuție”.

Alt membru al echipei s-a plâns că vedeta din „House of Cards” l-a atins îm moduri nepotrivite și că i-a făcut masaj fără consimțământ.

Aceste acuzații vin după ce un actor în vârstă de 48 de ani a declarat că, pe când Kevin Spacey avea 24 de ani și preda actoria, iar el însuși avea 15 ani, a fost victima unei încercări de viol. El a precizat că a fost determinat să-și spună povestea după ce actorul Anthony Rapp a povestit cum a fost victima avansurilor lui Spacey în 1986.

rootstireaActualitate/EsentialMonden
Cei opt angajați, care au dorit să rămână anonimi de frica pierderii carierei, spun că actorul a creat un mediu de lucru toxic și că se comporta ca un prădător sexual față de tinerii masculi din echipa de producție, având comentarii vulgare și chiar atingându-i erotic fără consimțământul lor.Un...

Preluat de la EVZ