Românul și batavul au fost învinși de cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, cu 6-1, 6-7 (7), 8-10, în runda inaugurală din Grupa „Eltingh/Haarhuis”. După acest rezultat, scorul întâlnirilor directe între cele două perechi a devenit egal, 2-2. „Rezultatul este dezamăgitor, dar până la urmă ne-am bucurat de această experiență. Deși am jucat agresiv, în acele momente de presiune maximă n-am reușit să facem ce trebuie. Dar, ca să ajungem la minge de meci a trebuit să servim agresiv, cu a doua minge, și să avem un procentaj mare pe primul serviciu. Deci, nu-mi pot reproșa prea multe.

Oportunitatea cea mai mare am ratat-o în setul al doilea, când era patru egal și 15-40, iar noi am ratat oportunitatea de a face break și de a servi pentru meci. Este clar că, per total, tenisul nostru n-a fost la nivelul la care vrem noi să fie, dar, chiar și așa, tot am fost la o minge de meci. Luăm părțile pozitive și mergem mai departe”, a spus Tecău, la Digi Sport.


În cealaltă partidă a grupei, Ryan Harrison (SUA)/Michael Venus (Noua Zeelandă) au trecut cu 6-4, 7-6 (8) de favoriții numărul doi, Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia).

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Românul și batavul au fost învinși de cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, cu 6-1, 6-7 (7), 8-10, în runda inaugurală din Grupa „Eltingh/Haarhuis”. După acest rezultat, scorul întâlnirilor directe între cele două perechi a devenit egal, 2-2. „Rezultatul este dezamăgitor, dar până la urmă ne-am bucurat de această experiență....

Preluat de la EVZ