Dinamo a ajuns a un nivel critic în existența sa. Echipa din Ștefan cel Mare n-a mai câștigat campionatul din 2007, în cupele europene a avut apariții sporadice și fără consistență, iar în acest sezon al Ligii I, „câinii” sunt în pericol să rateze prezența în play-of.

Formația antrenată de Vasile Miriuță se află pe locul al 7-lea, cu 24 de puncte, la unul distanță de Astra Giurgiu, ocupanta poziției a 6-a.

Vânzarea lui Costache a umplut paharul

Criticat în permanență de suporteri, pentru că nu investește suficient, IonuțNegoiță i-a scos din minți pe susținătorii „roș-albilor”, cu ultima decizie pe care a luat-o la Dinamo. Finanțatorul a decis să-l vândă pe Valentin Costache la CFR Cluj, iar din iarnă se va despărți și de slovacul Adam Nemec.

Cere două milioane de euro

În week-end, ultrașii au descins de două ori în cantonamentul de la Săftica, pentru a-și striga nemulțumirea făță de evenimentele care se petrec în Ștefan cel Mare. Ionuț Negoiță este decis să renunțe la Dinamo, dar deocamdată nu găsește un investitor care să preia pachetul de acțiuni. Prețul cerut de finanțator, pentru a se retrage este de două milioane de euro.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dinamo a ajuns a un nivel critic în existența sa. Echipa din Ștefan cel Mare n-a mai câștigat campionatul din 2007, în cupele europene a avut apariții sporadice și fără consistență, iar în acest sezon al Ligii I, „câinii” sunt în pericol să rateze prezența în play-of. Formația antrenată...

Preluat de la EVZ