Acvariul se găsește în Dubai Mall și are forma unui tunel transparent de 270 grade cu 48 metri lungime și 10 milioane de litri de apă, fiind la 11 metri în subteran. Acesta găzduiește mii de animale subacvatice din peste 140 de specii. Mai mult de 300 de rechini locuiesc în acest bazin care cuprinde cea mai mare colecție de rechini tigru de nisip, din lume. E o experiență unică și impresionantă să vezi cum deasupra ta înoată rechini, pisici de mare și alte tipuri de pești. Pentru copii va fi o adevărată aventură să vadă cu ochii lor aceste animale subacvatice și să-l găsească pe Nemo în bazinele cu peștișori mici și colorați.

Acvariul din Dubai și Grădina Zoologică Subacvatică își îmbunătățesc portofoliul de exponate, lunar și au lansat în premieră diverse programe pentru conservarea animalelor, în colaborare cu organizații marine globale, așa cum e programul de protejare a rechinului tigru de nisip, o specie pe cale de dispariție.  

În plus, echipele care se ocupă de îngrijirea animalelor sunt pregătite să ofere îngrijirea de care are nevoie fiecare specie.


Prețurile de intrare sunt între 100 AED (106 lei) și 250 AED (265 lei).

Trei titluri în Cartea Recordurilor

Acvariul din Dubai și Grădina Zoologică Subacvatică au primit Certficatul de Excelență din partea TripAdvisor, fiind listate în top 25 grădini zoologice și acvarii în Travelers Choice 2014 și titlul Cel mai admirat retailer al anului, la categoria Leisure & Entertainment al premiilor Images RetailME din 2012.

Al treilea titlul în Cartea Recordurilor l-au primit de curând pentru cel mai mare ecran LED din lume (OLED) cu cea mai mare rezoluție. Acesta cuprinde peste 820 paneluri flexibile OLEX, permițând astfel ecranului să emită lumina, cu un ecran high-definition subțire și flexibil care permite unghiuri largi de percepție vizuală prin imagini extrem de clare și culori captivante. Cel mai impresionant aspect al flexibilității Open Frame e că ecranul se poate curba imitând valurile oceanului.

Dacă ajungi în Dubai vei găsi și alte locuri la fel de captivante ca acest acvariu.Cea mai bună perioadă să vizitezi acest oraș este iarna, când temperaturile sunt suportabile. Primăvara și toamna sunt, de asemenea, potrivite. FlyDubai are zboruri zilnice către Dubai, din București, iar când sunt reduceri, poți găsi bilete și de la 150 euro dus-întors.  În ceea ce privește cazarea, ai nenumărate opțiuni, în funcție de buget și localizare. O variantă accesibilă ca preț și aproape de aeroport ar fi Rove City Centre, unde prețul unei camere pornește de la 225 AED (237 lei) pe noapte.  Dar dacă vrei să stai la un hotel de lux, situat chiar în clădirea Burj Khalifa, poți opta pentru Armani Hotel, unde prețul minim al unei camere e de aproximativ 300 de dolari pe noapte.

Loading…

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/dubai-aquarium-underwater-zoo-the-dubai-mall-hr.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/dubai-aquarium-underwater-zoo-the-dubai-mall-hr-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Acvariul se găsește în Dubai Mall și are forma unui tunel transparent de 270 grade cu 48 metri lungime și 10 milioane de litri de apă, fiind la 11 metri în subteran. Acesta găzduiește mii de animale subacvatice din peste 140 de specii. Mai mult de 300 de rechini...

Preluat de la EVZ