În remarcabilele poze se poate vedea o nava extraterestră  plutind deasupra pământului  și un elicopter în apropiere.  Imaginile,  care ar fi fost făcute în deșertul din Calfornia, sunt considerate printre cele mai controversate poze cu OZN-uri de până acum.

Keith Bradshaw a scos imaginile la licitație pentru a întări ideea despre existența extratereștrilor. El a făcut pozele în apropierea depozitului de muniție China Lake, dar a fost prea emoționat să le arate cuiva până acum. Keith s-a furișat în deșert după ce un vechi prieten care lucra la baza militară i-a spus de nava misterioasă.

El mai susține că ar fi auzit un elicopter în apropierea bazei militare, înainte de a observa OZN-ul argintiu pe lângă numeroasele autoturisme parcate în apropiere.Vanatorul de OZN-uri, care a petrecut 10 minute urmărind “farfuria zburătoare” a spus: „Lucrul asta se clatină aproape de pământ, foarte instabil. Apoi se bloca pe poziție, se ridica la o anumită înălțime și rămânea acolo nemișcat. Nu am auzit niciun sunet venind de la el. Nu cred că era cineva înăuntru, dar am avut impresia că elicopterul îl controla cumva. Părea că persoană care îl controla se și distra, pentru că făcea mici trucuri cu el.”

Keith a trimis imaginile pentru a fi analizate de către cei mai buni experți în OZN-uri, dar aceștia au păreri împărțite în privința autenticității.

Philip Mantle, un cercetător britanic de OZN-uri a adăugat: “Acestea se dovedesc a fi cele mai controversate imagini înregistrate cu nave spațiale. Contactele care au analizat aceste poze nu pot ajunge la o concluzie în ceea ce privește veridicitatea pozelor: Or fi  trucate sau adevărate? Cine știe..”

Iar Jason Gleaves, un fost angajat RAF și BAE din divizia aeriană aflată în UK, crede că imaginile pot fi reale. Acesta a adăugat: “Cu tehnologia de astăzi, nu poți fi sigur 100% de autenticitatea unor poze, indiferent de cât de bine arată.”

Imaginile pot fi văzute aici

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În remarcabilele poze se poate vedea o nava extraterestră  plutind deasupra pământului  și un elicopter în apropiere.  Imaginile,  care ar fi fost făcute în deșertul din Calfornia, sunt considerate printre cele mai controversate poze cu OZN-uri de până acum.Keith Bradshaw a scos imaginile la licitație pentru a întări ideea...

Preluat de la EVZ