UPDATE

Trei persoane au fost ucise, iar alte două au fost rănite după ce un individ a deschis focul într-o școală din California.Nu se ştie deocamdată dacă victmele decedate sunt copii sau adulţi, dar există informaţii că un copil de şase ani a fost împuşcat de două ori, iar un altul, a cărui vârstă nu este deocamdata cunoscută, a fost împuşcat în picior, potrivit Daily Mail.


De asemenea, un bărbat de 30 de ani, rănit, a fost transportat la spital. Atacul a avut loc la o şcoală gimnazială din Rancho Tehama, la circa 180 de kilometri nord de Sacramento, în nordul Californiei, în jurul orei locale 8.00 (18.00, ora României). Cel puţin 100 de ofiţeri de poliţie sunt la faţa locului.

Citeste mai mult: adev.ro/ozf70m

Nu se ştie deocamdată dacă victmele decedate sunt copii sau adulţi, dar există informaţii că un copil de şase ani a fost împuşcat de două ori, iar un altul, a cărui vârstă nu este deocamdata cunoscută, a fost împuşcat în picior, potrivit Daily Mail. De asemenea, un bărbat de 30 de ani, rănit, a fost transportat la spital. Atacul a avut loc la o şcoală gimnazială din Rancho Tehama, la circa 180 de kilometri nord de Sacramento, în nordul Californiei, în jurul orei locale 8.00 (18.00, ora României). Cel puţin 100 de ofiţeri de poliţie sunt la faţa locului.

Citeste mai mult: adev.ro/ozf70m

Un bărbat a povestit că printre victime se numără și colegul său de cameră, iar vecinul lui era însuși atacatorul. Brian Flint a declarat, marți, că vecinul său, pe care-l bănuiește că ar fi atacatorul, i-a furat camionul. Nu știe foarte multe detalii legate de vecinul său, susținând că știe doar că îl cheamă Kevin, scrie ABC7.

Flint le-a povestit reporterilor că individul a acționat ca un “nebun” și i-a amenințat, potrivit stirilor Protv.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
UPDATE Trei persoane au fost ucise, iar alte două au fost rănite după ce un individ a deschis focul într-o școală din California.Nu se ştie deocamdată dacă victmele decedate sunt copii sau adulţi, dar există informaţii că un copil de şase ani a fost împuşcat de două ori, iar...

Preluat de la EVZ