Criticând sâmbătă seara politica migratorie a cancelarului Angela Merkel, directorul artistic al Chanel a spus că ”nu e posibil ca deşi existând decenii întregi între evenimente, să ucizi milioane de evrei ca să faci loc după aceea  altor milioane de duşmani ai lor’‘. ”Eu vă spun ceva oribil”, a prevenit creatorul german cunoscut pentru plăcerea sa de a provoca.

Karl Lagerfeld a subliniat că Franţa ”ţară a drepturilor omului”, a adăpostit 10-20.000 de migranţi. Angela Merkel ”care avea deja milioanecare bine integraţi, care muncesc, nu avea nevoie de încă un milion doar pentru a-şi crea imaginea de suflet caritabil, după imaginea de mamă vitregă pe care o arătase  în povestea crizei Greciei’‘, a mai spus el în timpul emisiunii prezentată de Thierry Ardisson.Consiliul superior al audiovizualului deja sesizat de mai multe ori, a’ propos de emisiunea lui Thierry Ardinson, a precizat că va studia secvenţa şi va vedea daca va fi cazul declanşării unei proceduri.
În 2011, creatorul britanic John Galliano a fost demis de Dior şi a căzut în dizgraţie după ce a proferat beat fiind injurii antisemite într-o cafenea pariziană, chiar dacă ulterior şi-a cerut public scuze.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Criticând sâmbătă seara politica migratorie a cancelarului Angela Merkel, directorul artistic al Chanel a spus că ''nu e posibil ca deşi existând decenii întregi între evenimente, să ucizi milioane de evrei ca să faci loc după aceea  altor milioane de duşmani ai lor''. ''Eu vă spun ceva oribil'', a...

Preluat de la EVZ