Dan Șova ar fi declarat că nu avea o convingere, ci știa că Tel Drum este a lui Dragnea, „iar domnul Dragnea ar fi spus de mai multe ori personal că această companie este a lui. Nu se discută la colțuri că este a lui. Nu…Tel Drum chiar era a dânsului”. Dan Andronic a declarat că „aceasta este o mărturie foarte proastă pentru Dragnea.”

„Dacă și Ponta și Orlando zice la fel, este o mare problemă pentru Liviu Dragnea, pentru că sunt oameni care prin natura funcțiilor…dacă sunt trei martori există o bază suficient de solidă”, pentru a-l incrimina pe Dragnea, a precizat Andronic.

Moment critic pentru Dragnea. Dezvăluiri istorice despre proba care îi poate ruina cariera. Breaking news!


Comform luju.ro, noul dosar Tel Drum al presedintelui PSD „abunda de marturii si declaratii ale unor importanti lideri politici”. 

„In Ordonanta emisa de procuroarea DNA Carmen Lancranjan in dosarul nr. 986/P/2014, Victor Ponta, Dan Sova, Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu si Nitulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman, au fost audiati in calitate de martori pentru a da relatii despre afacerile presedintelui PSD Liviu Dragnea. Nu stim cand au avut loc audierile pentru ca in Ordonanta nu se precizeaza nicio data, insa prezentam documentul in exclusivitate in cuprinsul articolului, urmand sa trageti singuri concluziile.

Dragnea, TRĂDAT DIN INTERIOR. 5 fruntaşi ai PSD, printre care DOI FOŞTI PREMIERI, l-au „turnat” la DNA. Dosar Tel Drum. News alert

Din Ordonanta procuroarei DNA Carmen Lancranjan rezulta ca nu exista nicio proba directa ca Tel Drum ar apartine lui Liviu Dragnea, singurele elemente pe care procurorii DNA si-au bazat rationamentul ca in spatele firmei ar sta Dragnea fiind declaratiile unor adversari politici ai acestuia, respectiv marturiile lui Victor Ponta, Dan Sova, Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu si Nitulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman”, arata jurnalistii site-ului luju.ro.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Dan Șova ar fi declarat că nu avea o convingere, ci știa că Tel Drum este a lui Dragnea, „iar domnul Dragnea ar fi spus de mai multe ori personal că această companie este a lui. Nu se discută la colțuri că este a lui. Nu...Tel Drum chiar era...

Preluat de la EVZ