Purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, fosta jurnalistă Mădălina Dobrovolschi, va deveni mămică pentru prima oară.

Din cîte știm, Mădălina Pușcalău nu e încă mama lui Klaus Iohannis! – România lui Cristoiu

Mădălina Puşcalău Dobrovolschi este căsătorită cu Emil Dobrovolschi, pilot de avioane, unul dintre cei mai titrați piloți ai Taromului și, în același timp, preferatul președintelui Iohannis atunci când călătorește cu avionul.

Mădălina Puşcalău, B1 TV: “Îmi e groază să îmi imaginez cine vor fi politicienii zilei de mâine”

Cei doi au făcut cununia civilă la sfarșitul lui 2015, iar zilele trecute au organizat și nunta.


“Noi doi. Atat de emotionati, dar atat de fericiti! Nunta noastra! Magica! Perfecta! Va multumim din suflet, dragi prieteni! In curand vom avea muuuulte-multe fotografii”, a scris atunci  Mădălina Pușcalău pe Facebook.

Cât câștigă pillotul preferat al președintelui Iohannis

Purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis – am numit-o pe Mădălina Dobrovolschi Pușcalău și-a depus declarația de avere din 2016, din care reies venituri relativ modeste și câteva bunuri în comun cu fostul soț, Alex Mazilu. Însă, noul ei soț – Emil Dobrovolski – este pilotul preferat al lui Iohannis și are un salariu de invidiat.

Potrivit stirilekanald.ro, purtătoarea de vorbe a lui Iohannis deține câte 40% din două terenuri localizate în Buftea. În plus, Mădălina Pușcalău are un apartament în Mogoșoaia, cumpărat în anul 2011, achiziționat printr-un credit de 64.600 de euro. Mădălina Pușcălău a mai încasat un venit modest de 836 de lei de la o firmă, dar și suma de 28.471 de lei (aproximativ 6.300 de euro), aceasta reprezântând partea ei din dividendele pe care le are la o societate înființată în 2015, cu actualul soț, Emil.

În calitate de pilot al Tarom, Emil Dobrovolschi a încasat 266.474 de lei anual, adică 22.206 lei pe lună (circa 5.000 de euro), salariul acestuia fiind principalul suport financiar al familiei.

Loading…

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/puscalauuu.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/puscalauuu-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, fosta jurnalistă Mădălina Dobrovolschi, va deveni mămică pentru prima oară. Din cîte știm, Mădălina Pușcalău nu e încă mama lui Klaus Iohannis! - România lui CristoiuMădălina Puşcalău Dobrovolschi este căsătorită cu Emil Dobrovolschi, pilot de avioane, unul dintre cei mai titrați piloți ai...

Preluat de la EVZ