Potrivit Food and Drug Administration consumul de banane poate reduce riscul de infarct miocardic şi de accident vascular cerebral, precum şi riscul de a avea cancer.

Celebra nutriţionistă Yulia Tarabath a decis să testeze efectele consumului de banane, aşa că a mâncat doar aceste fructe timp de 12 zile, considerând această dieta drept o cura de detoxifiere.  Motivul său a fost unul întâlnit la majoritatea oamenilor, a început să aibă dificultăţi în a-şi menţine greutatea aşa că a decis să încerce dieta.


Pentru început, datorită continuţului mare de fibre, bananele au ajutat-o să aibă o senzaţie de satietate îndelungată. Apoi, Yulia a observat că digestia i s-a îmbunătăţit şi că durerile de stomac au dispărut, iar după 12 zile a scăpat de tensiune, dezechilibre hormonale şi canida. In plus, a slăbit din primele trei zile.

De asemenea, pielea femeii a devenit vizibil mai fină și mai elastică. Iar analizele medicale au confirmat faptul că aceasta s-a vindecat de candida și hipoglicemie.

Atenţie, această  dietă  nu este pentru oricine, poate fi riscant să o ţii fără să  consulţi cu un medic înainte, titrează careandbeauty.com

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSanatate
Potrivit Food and Drug Administration consumul de banane poate reduce riscul de infarct miocardic şi de accident vascular cerebral, precum şi riscul de a avea cancer.Celebra nutriţionistă Yulia Tarabath a decis să testeze efectele consumului de banane, aşa că a mâncat doar aceste fructe timp de 12 zile, considerând...

Preluat de la EVZ