Traficul rutier pe Defileul Jiului, care leagă județele Gorj și Hunedoara, se desfășoară, în această dimineață, cu dificultate, după ce o rocă de peste 25 de tone s-a desprins de pe versanți!

Potrivit reprezentanților Secției de Drumuri Naționale Târgu-Jiu, pe DN 66, în Defileul Jiului, pe banda aferentă sensului de mers Târgu-Jiu-Petroșani, la kilometrul 111, se circulă pe un fir, din cauza căderii unei stânci de mari dimensiuni pe carosabil.

La fața locului s-a instituit semnalizarea provizorie și acționează un echipaj de la Poliția Bumbești-Jiu. În zonă, constructorul care reabilitează drumul a trimis un buldozer cu picamer de mari dimensiuni și mai multe buldoexcavatoare pentru degajarea carosabilului. S-a intervenit marți noaptea cu un utilaj al districtului Meri pentru asigurarea traficului pe o bandă. Stânca are în jur de 25 de tone”, au declarat reprezentanții SDN Târgu-Jiu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/atentie-cad-pietre-nu-e-doar-un-indicator-invatat-in-timpul-scolii-de-soferi-o-stanca-de-peste-25-de-tone-a-cazut-pe-carosabil-44135.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/atentie-cad-pietre-nu-e-doar-un-indicator-invatat-in-timpul-scolii-de-soferi-o-stanca-de-peste-25-de-tone-a-cazut-pe-carosabil-44135-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv