Horoscop  Pe 15 noiembrie s-au născut Erwin Rommel, Sir William Herschel, Veronica Lake, Mantovani, Anna de Noailles (Ana Elisabeta Bibescu Basarab Brâncoveanu), Ovidiu Moldovan, Ştefan Sileanu, Valentin Plătăreanu, Horia Hulubei, Dan Mateescu, Emil Racoviţă.

 

Horoscop  O notă specială pentru unul dintre militarii din cel de al Doilea război mondial,  feldmareșalul Erwin Johannes Eugen Rommel, pe care-l pomenim astăzi. Alături de Michael Wittmann, căpitanul de tancuri și de Otto Skorzeny, colonelul de commando, formează tripleta mea preferată dintre mlitarii germani din WW2. Sigur, istoric vorbind, dacă este vorba despre germani, preferința mea se îndreaptă către fabulosul nobil francon, cavalerul Florian Geier von Giebelstadt

 

Horoscop  Nimic important în calendarul creştin-ortodox, doar Sfinţii Paisie, Gurie, Samona şi Aviv, iar în „Kalendar” se sting zilele lupilor. Au fost şapte zile de sărbători vechi ale dacilor. Începe Postul Crăciunului.

 

 


Horoscop Dragi lupi, padawni și hobbiți, după cum raportează Kamila Stepien, în SOTT, Magyarország, adică Ungaria, vecina noastră din Vest de la care ar trebui, câteodată, să luăm exemplu, angajează polițiști de frontieră. Este vorba despre un nou corp, numit vânători de frontieră. Anunțat în august 2016 în timpul consultării populare din Ungaria privind migranții. Planificat ca în decurs de șase luni, până la un an, Corpul vânătorilor de migranți să numere 3.000 de militari. Deocamdată primii o sută de recruți sunt antrenați la Szeged, în Sud-Estul Ungariei. Pregătirea durează șase luni și constă în tehnici de luptă corp-la-corp, tehnici Omega, care să permită o imobilizare rapidă și o arestare în forță. Și trageri cu pistolul Beretta M9, în poligon. Vânătorii de migranți sunt antrenați de trăgători de elită să tragă foarte precis, la picioare. Media de vârstă a recruților este de 27,5 ani și 30% sunt femei. O patrulă de vânători de migranți va fi formată din trei polițiști de frontieră dintre care o femeie, pentru arestarea infractorilor de sex feminin, ca să se respecte, într-un fel, obiceiurile musulmanilor.

 

Horoscop  Colonelul Mihaly Varga, care se ocupă de recrutare și formare, spune că pentru un loc în Corpul vânătorilor de frontieră s-au primit peste treizeci de cereri. ”Este foarte greu să alegem dintre acești tineri, care vor să-și servească țara și să oprească infractorii. Sigur și solda este interesantă, sunt 700 de €, dar sunt multe alte meserii în Ungaria mai bine plătite, și mai puțin periculoase.” – a spus colonelul. Să amintim, de fapt să spunem, pentru că informația a avut embargou, că, în ultimii trei ani, patru polițiști de frontieră unguri au fost omorâți, călcați în picioare, linșați de ciuma musulmană cum spune Viktor Orban. În anul 2015 în Ungaria au intrat ilegal 411.515 migranți și au cerut azil alți 177.135.

Horoscop  Urmare acestei invazii, Ungaria a adoptat, în anul 2016 niște legi, care să facă față situației. Trecrea frontierei Republicii Ungare fără drept, se consideră infracțiune penală și este pedepsită cu trei ani de detenție. De pază la frontiera spațiului Schengen, Ungaria a construit un gard uriaș, lung de 175 kilometri, lat de șase metri și înalt de patru metri. După construirea zidului, numărul celor care treceau ilegal frontiera Ungariei a scăzut de la 3.500 pe zi la… 2 (doi)!!!

Presa anarhistă, isterica presă de stânga, atotputernică și stupidă, a sărit cu gura că Magyarország nu respectă nu știu ce reglementări internaționale.

Când, demult, am avut o situație dificilă cu un tratat internațional, Corneliu Mănescu a spus să-i dăm dracului, Doamne iartă-mă, un tratat internațional este bun atâta timp cât ai un avantaj. Nu făcea decât să-l adapteze pe Talleyrand.

Dar când imigranții ilegali, otrava, sau calul troian al terorismului, după cum cataloga Viktor Orban sunt violenți, distrug orașe, fură și violeză, omoară pe cei care Ii se împotrivesc, nu mai este vorba de refugiați, ci de o invazie.

Horoscop   Eu îi iubesc pe musulmani. Pe prietenii mei. Pe Hassan Molavi Tabrizi, Amir Heydari, Bedâ Laleh Singh, prințul Saad, inginerul Farhad Mushirzadeh, doctorul Wallid, Yussuf Zand și încă o sută-două de musulmani din Iran, Irak, Turcia, Egipt, Emirate, Arabia Saudită, Tunisia, Siria, Algeria, Guineea, Maroc, țări unde am călătorit, sau muncit. Îi iubesc pe prietenii mei, sunt oameni onorabili și de bună calitate, am muncit împreună, ne-am distrat împreună, uneori ne-am salvat reciproc, viața. Niciodată nu le-a trecut prin cap să invadeze Europa! Nici mie să rămân în Orient, cu toate că am avut propuneri interesante. Fiecare să stea la el acasă, este regula bunei vecinătăți și a relațiilor de prietenie durabile. Fără migratori!

Horoscop. Așa cum am dezlegat taina cocoșului adus de cășelușa Brody pe pragul meu. Năzdrăvanul cocoș zburase peste gard, la mine în ogradă, nu trecuse Brody prin gard la vecini. Așa că galinoraptorul meu, cățelușa Brody cea deșteaptă, a reacționat ca un vânător de migratori. A fost ultimul zbor al cocoșului, care îmi încălcase proprietatea! De aceea a fost vecina așa de mulțumită, i-am dat o sută de lei degeaba. Uneori sunt așa de prost, civilizat, dar prost, că mi-e rușine să mă uit în oglindă! Dar o întreagă Europă este în situația mea, nu?

 

Poate mâine o să fiu mai deștept, doar este, în definitiv, o altă zi!  

 

 

horoscop

 

BERBEC   Aspecte favorabile care avantajează domeniul în care îţi desfăşori activitatea. De asemenea, o zi plăcută, ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor personale, în domeniul emoțional. Familia şi prietenii te sfătuiesc, ascultă şi foloseşte cu inteligenţă informaţiile date. Cine se trezeşte foarte de dimineaţă, aceluia îi este foarte somn. Asta este toata filosofia şi ar fi bine să-ţi cruţi fortele incepand chiar de astăzi, pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta.

 

horoscop   

 

TAUR   Astăzi, cu mai mult realism, pragmatism, şi mai puţine proiecte faraonice poţi să te simţi chiar confortabil. O veste din presă pare că te interesează, dar nu exagera impactul asupra vieţii tale. Fii conservator şi precaut. Dă adevarata importanţă lucrurilor şi foloseşte propria scală de valori. Ai un umor excelent, un optimism solid, dorinţa să scrii, să comunici, să citeşti, dar pe un fond de stres provocat de oboseală şi nesiguranţa dată de un efort îndelungat. Odihnește-te mai mult.

 

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialHoroscop
        Horoscop  Pe 15 noiembrie s-au născut Erwin Rommel, Sir William Herschel, Veronica Lake, Mantovani, Anna de Noailles (Ana Elisabeta Bibescu Basarab Brâncoveanu), Ovidiu Moldovan, Ştefan Sileanu, Valentin Plătăreanu, Horia Hulubei, Dan Mateescu, Emil Racoviţă.   Horoscop  O notă specială pentru unul dintre militarii din cel de al Doilea război mondial,  feldmareșalul...

Preluat de la EVZ