Un avion de pasageri s-a prăbușit în timp ce executa manevrele de aterizare pe un aeroport din Rusia au anunțat serviciile de urgență, care au precizat că cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața și doar un singur pasager, un copil, a supraviețuit.

Un avion bimotor de tip Let L-410, care decolase din orașul Habarovsk, s-a prăbușit la circa doi kilometri de aeroportul localității Nelkan.

Potrivit autorităților ruse, cele mai recente informații indică faptul că la bordul aparatului se aflau opt persoane. Singurul supraviețuitor, un copil, a fost spitalizat în stare gravă, a declarat un oficial din cadrul Ministerului pentru Situații de Urgență din Rusia.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/incident-aviatic-in-rusia-cel-putin-sapte-persoane-si-au-pierdut-viata-dupa-ce-un-avion-de-pasageri-s-a-prabusit-44134.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/incident-aviatic-in-rusia-cel-putin-sapte-persoane-si-au-pierdut-viata-dupa-ce-un-avion-de-pasageri-s-a-prabusit-44134-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv