Autoritățile din Brașov au fost alertate, în această dimineață, de către un localnic din Fundata, că o ursoiacă cu doi pui a luat un miel din curte și îl mănâncă în ogradă!

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Brașov, Ciprian Aldea, apelul a venit la ora 5.43 din partea unui localnic din Fundata.

”A luat un miel pe care îl mănâncă în curtea apelantului. Au fost alertați de la domiciliu doi subofițeri din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bran și au fost informați paznicii de vânătoare din zonă”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Brașov.

La ora la care echipajul de jandarmi a ajuns la locul sesizării, ursul plecase, alungat de către locuitori.

”La fața locului se află un paznicul de vânătoare. Colegii mei împreună cu paznicul de vânătoare vor rămâne în zonă să patruleze pentru a preveni reîntoarcerea animalelor sălbatice”, a adăugat Ciprian Aldea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/ursii-nu-se-mai-sperie-de-oameni-autoritatile-din-brasov-alertate-ca-o-ursoiaca-cu-doi-pui-a-luat-un-miel-dintr-o-curte-44136.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/ursii-nu-se-mai-sperie-de-oameni-autoritatile-din-brasov-alertate-ca-o-ursoiaca-cu-doi-pui-a-luat-un-miel-dintr-o-curte-44136-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv