VREMEA ÎN BANAT

În prima zi de prognoză vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, cu o medie a maximelor termice de 16 grade. În următoarele două zile valorile termice diurne vor scădea cu aproximativ 7 – 8 grade, apoi, până în data de 20 noiembrie nu vor mai avea modificări semnificative, iar media lor va fi în jurul valorii de 10 gade.

Ulterior, vremea se va răci treptat, astfel că temperaturile maxime vor atinge, în medie, 8 grade la sfârșitul intervalului. Valorile termice nocturne vor avea o evoluție asemănătoare, iar media lor va fi de 8 – 9 grade la începutul intervalului de prognoză și 1 grad la finalul acestuia. Trecător vor fi posibile ploi slabe, aproape zilnic, scrie Dcnews.MUNTENIA

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal în primele două zile, când media temperaturilor maxime se vor situa în jurul a 18 grade, apoi se va răci accentuat, iar în zilele de 17 și de 18 noiembrie maximele vor atinge, în medie, doar 7 grade. În intervalul 19 – 21 noiembrie vremea se va încălzi ușor până la o medie a maximelor termice de 10 – 11 grade, iar între 22 și 26 noiembrie vor fi maxime de 7 – 9 grade.

LA MUNTE

Atât temperaturile maxime, cât și cele minime, vor fi în scădere. Media maximelor va coborî de la 8 – 9 grade în primele două zile, până la 0 – 1 grad în a doua săptămână, iar a minimelor de la 1 – 2 grade, până la -5 – -4 grade. Trecător vor fi precipitații slabe aproape în fiecare zi, în primele zile predominant sub formă de ploaie, apoi mai ales lapoviță și ninsoare.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
VREMEA ÎN BANATÎn prima zi de prognoză vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, cu o medie a maximelor termice de 16 grade. În următoarele două zile valorile termice diurne vor scădea cu aproximativ 7 - 8 grade, apoi, până în data de 20 noiembrie nu vor...

Preluat de la EVZ