Principele Nicolae a cerut să i se comunice detaliile înmormântării Regelui Mihai, precum şi poziţia sa la funeralii.


„Am vorbit cu el aseară şi nu primise niciun răspuns. Dacă nu va primi un răspuns, tot va participa la înmormântare, însă va rămâne în public şi va trece pe lângă catafalc precum orice cetăţean”, a declarat, pentru mediafax.ro, Radu Enache, avocatul fostului principe.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

După decesul Regelui Mihai, Principele Nicolae susţinea că nu a fost informat de familia sa cu privire la moartea bunicului său, însă va fi prezent la înmormântarea de la Curtea de Argeş.

Regele Mihai a încetat din viaţa, marţi, la ora 13.00, la reşedinţa sa din Elveţia, a anunţat Casa Regală a României.

Nicolae Medforth-Mills a fost acuzat de Principesa Margareta și soțul acesteia de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forţat uşa de la reşedinţa din Elveţia a Majestăţii Sale. A fost depusă și o plângere la poliţia elveţiană. Încercarea nepotului Regelui Mihai de a îşi vizita bunicul a avut loc după ce starea de sănătate a Majestăţii Sale s-a înrăutăţit.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Principele Nicolae a cerut să i se comunice detaliile înmormântării Regelui Mihai, precum şi poziţia sa la funeralii. „Am vorbit cu el aseară şi nu primise niciun răspuns. Dacă nu va primi un răspuns, tot va participa la înmormântare, însă va rămâne în public şi va trece pe lângă catafalc...

Preluat de la EVZ