Pentru început Camilla a și-a băgat coada în povestea de iubire lui  William cu frumoasa Kate. După atâta urzeală cei doi tineri au luat o pauză. Iar Camilla Parker Bowles a pledat imediat în favoarea despărțirii, spunând că rădăcinile din clasa muncitoare ale lui Kate nu-i onorează. Eforturile şi răutăţile sale nu au avut sorți de izbândă, deoarece cei doi s-au împăcat şi a urmat nunta de poveste.


Camilla, ca o mamă vitregă, în sensul negativ de data acesta, nu se dezminte, punând ochii pe viitoarea soţie a celui de-al doilea fiu al prinţesei Diana,  actriţă Meghan Markle. Potrivit presei britanice, Camilla şi-a arătat pe faţă antipatia faţă de tânără, afirmând că nu este de acord cu acestă căsătorie. Camilla ar fi spus că actrița n-are ce caută în familia regală britanică, deoarece nu întrunește niciun criteriu care ar face-o dezirabilă: este actrița, divorțată, și-n plus, mai este și americancă.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

“Afland de afirmațiile mamei vitrege, Harry ar fi spus, conform informațiilor dianaslegacy.co.uk, că nu-l interesează ce crede Camilla Parker Bowles și că, dacă ar fi după el, nici n-ar invita-o la nuntă”, notează 3dots.

Deşi, oficial,  Camilla a declarat că familia regală a fost “absolut încântată”. “Este genial și, așa cum am spus, pierderea Americii este câștigul nostru. Suntem cu toții absolut încântați”.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Pentru început Camilla a și-a băgat coada în povestea de iubire lui  William cu frumoasa Kate. După atâta urzeală cei doi tineri au luat o pauză. Iar Camilla Parker Bowles a pledat imediat în favoarea despărțirii, spunând că rădăcinile din clasa muncitoare ale lui Kate nu-i onorează. Eforturile şi...

Preluat de la EVZ