Panică în blocul 106 de pe strada Nalbei, din Constanța, după ce într-un apartament de la etajul 1 a izbucnit un incendiu violent. Două autospeciale de stingere cu apă și spumă, echipe de pompieri, cinci ambulanțe, polițiști au ajuns la fața locului.


Fumul a cuprins aproape tot blocul, ajungând la etajele superioare. Locatarii au fost evacuați, un bărbat imobilizat la pat dar și mai mulți bătrâni au fost scoși, pe brațe, de pompieri și puși pe tărgi, fiind preluați de personalul medical pentru investigații. Cinci persoane, afectate de fum, au primit asistențăp medicală.   


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Oamenii, care au ieșit din case cu ce aveau pe ei, spun că fumul a ajuns în toate apartamentele. “E fum în toată casa, nu se poate respira” a declarat o locatară care s-a autoevacuat de la etajul 4. Pompierii au reușit să lichideze incendiul, care ar fi izbucnit din cauza unui scurt circuit la computerul proprietarului, medic psihiatru. 


Loading…

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/incendiu-bloc-constanta-evz.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/incendiu-bloc-constanta-evz-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Panică în blocul 106 de pe strada Nalbei, din Constanța, după ce într-un apartament de la etajul 1 a izbucnit un incendiu violent. Două autospeciale de stingere cu apă și spumă, echipe de pompieri, cinci ambulanțe, polițiști au ajuns la fața locului. Fumul a cuprins aproape tot blocul, ajungând la etajele...

Preluat de la EVZ