„Mi-e greu să judec un coleg, dar cred că ce s-a întâmplat la Camera Deputaţilor nu face cinste parlamentarilor USR în modul cum s-au comportat. Totuşi, un parlamentar trebuie să aibă decenţă, că e trimis în Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare… Dl Şerban Nicolae ar fi trebuit să nu îi dea replica asta. Până la urmă, fiecare e liber să facă ce vrea cu viaţa sa şi cum vrea. (…) Eu nici măcar nu ştiu replica. Ştiu că a fost o replică nepotrivită”, a declarat Bădălău, joi, la Palatul Parlamentului.


Potrivit lui Bădălău, transferarea de către parlamentarii USR, în stradă, cu violență, nemulțumirile din Parlament „construiește o extremă dreaptă, ceea ce România nu a avut niciodată”.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

 „Să vii cu portavoce, să blochezi lucrările Parlamentului… Sunt proceduri parlamentare pe care noi le putem adopta sau să le facem procedural în Parlament: să depunem amendamente, să le susţinem, dar (…) e totuşi o modalitate care nu face cinste nimănui. (…) Au avut şi o agresivitate. Dacă vă uitaţi în stradă, atunci Parlamentul e un for în care să se dezbată probleme şi să încerce să rezolve chiar şi tensiuni. A le transfera în stradă cu violenţă… Observăm că se construieşte o extremă dreapta, ceea ce România nu a avut niciodată. Şi are toate ingredientele unei extreme”, a susţinut Bădălău.

Președintele Executiv al PSD a  mai adăugat că „parlamentarii PSD şi-au făcut datoria şi au votat sau nu amendamentele supuse la vot”. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Mi-e greu să judec un coleg, dar cred că ce s-a întâmplat la Camera Deputaţilor nu face cinste parlamentarilor USR în modul cum s-au comportat. Totuşi, un parlamentar trebuie să aibă decenţă, că e trimis în Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare... Dl Şerban Nicolae ar fi trebuit...

Preluat de la EVZ