„Mă însoară mama!” (Who wants to marry my son) este un format de televiziune care prezintă parcursul a 10 bărbați care se află în căutarea sufletului pereche sub atenta supraveghere a mamelor. Trecuți de adolescență și încă legați de casa părintească, băieții vor încerca să își găsească soția ideală, ajutați de cea din cuvântul căreia nu ies niciodată: mama lor. Se anunță un spectacol savuros pentru telespectatori, iar Cove, care joacă rolul lui Cupidon, are mari emoții. Showul urmează să fie difuzat anul viitor.


– Evz: Cum ai primit propunerea de a prezenta reality show-ul „Mă însoară mama!”?

– Cove: Am primit această propunere cu mare bucurie pentru că sunt genul de om căruia îi place să stea de vorbă cu oamenii și atâta timp cât pot să ofer o mână de ajutor semenilor mei, o fac cu mare drag.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

– Care va fi rolul tău? Ce va trebui să faci?

– Eu o să fiu mesagerul dragostei în acest show și voi încerca să găsesc băiat și nora ideală pentru soacră. „Mă însoară mama!” este un reality show care s-a bucurat în toate ţările în care a fost difuzat și sunt convins că și românii îl vor aprecia. Mamele își înscriu băieții necăsătoriți, trecuți care încă locuiesc în casa părintească, într-o cursă care se poate termina la altar. Încercăm să găsim soţia perfecta pentru băiat cu acordul și „sub atenta supraveghere” a mamei. Nu o să fie ușor, dar cu siguranță o să fie o experienţă de neuitat, iar cei care se vor înscrie o să aibă parte de surprize, dar și de foarte multă distracție.

– Ai mai fost vreodată în rolul de Cupidon? Ai mai încercat asta?

– (râde) Ocazional și fără să-mi propun. Da, am mai întins o mână de ajutor prietenilor și am făcut-o cu cea mai mare plăcere.

– La ce trebuie să se aștepte telespectatorii de la noul proiect?

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
„Mă însoară mama!” (Who wants to marry my son) este un format de televiziune care prezintă parcursul a 10 bărbați care se află în căutarea sufletului pereche sub atenta supraveghere a mamelor. Trecuți de adolescență și încă legați de casa părintească, băieții vor încerca să își găsească soția ideală,...

Preluat de la EVZ