Imagini surprinse imediat după producerea accidentului de la școala 1 din Buzău au fost postate pe internet. Evenimentul rutier a fost provocat chiar de către directoarea școlii care a intrat cu mașina într-un grup de părinți. Oamenii își așteptau copiii la finalul orelor.

Zece persoane au ajuns la spital, între care și o elevă, iar trei dintre victime au suferit atac de panică. A fost activat planul roșu de intervenție. Accidentul s-a produs la orele prânzului, înainte de terminarea orelor de dimineață.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/imaginile-accidentului-provocat-de-directoarea-unei-scoli-dupa-ce-a-incurcat-frana-cu-acceleratia-oameni-intinsi-pe-asfalt-si-tipete-de-durere-video-45090.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/imaginile-accidentului-provocat-de-directoarea-unei-scoli-dupa-ce-a-incurcat-frana-cu-acceleratia-oameni-intinsi-pe-asfalt-si-tipete-de-durere-video-45090-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv