Procurorii ieșeni au deschis un dosar penal pentru ultraj după ce un bărbat din județul Iași a lovit cu pumnul în față un agent de Poliție.

Incidentul a avut loc pe 12 decembrie, la orele după-amiezii, atunci când individul i-a aplicat un pumn în plină figură agentului de Poliție. Ulterior, agentul a fost lovit și cu picioarele peste corp. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani, care a deschis un dosar penal pentru ultraj.

„Din activitatea de urmărire penală desfășurată până în prezent a rezultat că la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:05, agentul de poliție T.A.M. din cadrul Postului de Poliție Oțeleni, jud. Iași, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei Oțeleni, jud. Iași, a fost agresat fizic de o persoană de sex masculin în vârstă de 39 de ani prin lovirea cu pumnul în zona feței și cu picioarele peste corp, împrejurare în care i-a distrus și uniforma de serviciu”, a precizat prim-procurorul unității, Sebastian Puha.

Agentul lovit are 25 de ani și a fost angajat în sistem prin încadrare directă. Polițistul a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași însă nu a necesitat internarea.

„Pacientul a suferit o contuzie toraco-abdominală, contuzii la gamba și coapsa stângă. A fost trimis la domiciliu”, a precizat Diana Cimpoeșu, șefa SMURD Iași.

Sursă foto/video: bzi.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/politist-lovit-cu-pumni-si-pisioarele-in-strada-momentul-surprins-de-camerele-de-supraveghere-video-45089.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/politist-lovit-cu-pumni-si-pisioarele-in-strada-momentul-surprins-de-camerele-de-supraveghere-video-45089-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv