Magdalena Șerban din Teleorman a devenit, fără să vrea, ținta internauților, în cazul crimei de la metrou. Femeia originară din Teleorman a primit pe profilul ei de Facebook multe injurii și comentarii răutăcioase, din cauza coincidenței de nume cu cel al criminalei din Craiova. ”Ești o criminală! Nenorocito!” sau ”Să-ți fie țărâna ușoară în pușcărie” sunt doar câteva dintre comentariile apărute la pozele Magdalenei Șerban din Teleorman.

”Coincidența numelui meu cu cel al nefericitei de la metrou mi-a adus suficiente injurii care m-au determinat să reacționez. Poate că e firesc ,,să se ridice țara” in asemenea situații, dar e nefiresc să devin ținta unei gloate împinsă de ură și însetată de sânge nevinovat. Persoane cu nume reale sau sub false identități, împinse doar de insticte primare, s-au grăbit să transmită pe adresa mea mesaje neprietenoase, fără o minimă documentare. Dincolo de injurii și abjecții, nu doresc vreo răzbunare, dimpotrivă, rețin doar mâhnirea față de detractorii mei. Este o realitate tristă faptul că pentru mulți români noțiunile de bun simț, omenie, educație nu au nicio semnificație. Trăim o criză morală fără precedent, trăim vremuri în care românii sunt contra altor români, irosindu-și energia în mesaje și atitudini încărcate de ură. Nu aștept nici măcar scuze de la cei care au cutezat să lovească nemeritat. De departe , cel mai trist pentru mine este faptul că foarte mulți tineri sunt lipsiți de repere. În acest context, vă întreb: Cu cine, cum și când putem redobândi demnitatea poporului român”, a scris Magdalena Șerban din Teleorman pe profilul ei de Facebook.

În ciuda dezmințirii făcute în postare, unii comentatori au continuat să fie răutăcioși, acuzând nu doar coincidență de nume, ci și asemănarea fizică cu Magdalena Șerban din Craiova, criminala de la metrou: ”Bună ziua, doamnă. În legatura cu incidentul, spuneți ca se fac aberații la adresa dumneavoastră. Cum se face că și numele și înfățișarea sunt aceleași, nu că vă acuz, dar e o nedumerire. Să aveți sora geamănă chiar identică?”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/crima-metrou-profilul-de-facebook-al-unei-femei-din-teleorman-confundat-cu-cel-al-criminalei-e-nefiresc-sa-devin-tinta-unei-gloate-insetata-de-sange-nevinovat-45125.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/crima-metrou-profilul-de-facebook-al-unei-femei-din-teleorman-confundat-cu-cel-al-criminalei-e-nefiresc-sa-devin-tinta-unei-gloate-insetata-de-sange-nevinovat-45125-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv