Artista, originară din Botoșani, a fost colegă cu Alina Ciucu, fata ucisă la metrou. În studenție, cele două nu au fost doar colege, ci și prietene, după cum a mărturisit interpreta de muzică populară.


„Alina Ciucu, un suflet cald, o domniță fina, cu o modestie rar întâlnită, mi-a fost colegă și prietenă în anii studenției! Era optimistă, muncitoare și purta un zâmbet dulce pe care n-aveai cum sa nu-l îndrăgești!

Anul trecut m-a vizitat în restaurantul unde cânt, ne-am luat în brațe, am zâmbit. Mi-o amintesc perfect, purta bucle și era fericită! Acum nu mai e… căci în fața răutății umane și a metroului care tocmai intra în stație, ea nu a mai putut reacționa!


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Dumnezeu să o odihnească în pace! ??”, a povestit solista de muzică populară Georgiana Spînu conform Libertatea. 

Reamintim că Femeia responsabilă pentru moartea unei tinere de 25 de ani, pe care a împins-o pe șine, la metrou, a fost arestată pentru 30 de zile. 

Magdalena Şerban este cercetată pentru omor şi tentativă de omor, după ce a încercat să împingă şi o altă tânără în faţa metroului, în staţia Costin Georgian şi după ce tânăra agresată în staţia Dristor a murit, după cum au anunţat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Artista, originară din Botoșani, a fost colegă cu Alina Ciucu, fata ucisă la metrou. În studenție, cele două nu au fost doar colege, ci și prietene, după cum a mărturisit interpreta de muzică populară. „Alina Ciucu, un suflet cald, o domniță fina, cu o modestie rar întâlnită, mi-a fost colegă...

Preluat de la EVZ