Operația a durat 45 de minute, iar medcii i-au implantat un stent, printr-o coronografie. Îndrăgitul actor se arată optimist şi urmează să fie externat. Se pregăteşte să-şi petreacă Crăciunul alături de nepoţeii lui.


„Pot să vă spun că mă simt mult mai bine, ceea ce a fost mai rău a trecut. Îmi doresc ca anul 2018 să fie unul bun şi să întrerupem aceste momente care ne-au bântuit în ultima perioadă. Mă pregătesc de Crăciun împreună cu familia mea, trebuie să tai porcul în curte la băiatul meu cel mic. Chiar mi-a spus medicul că vom avea multe întâlniri, norocul meu e că locuiesc la zece minute de mers pe jos. Urmez un tratament, e ceva specific problemei pe care am avut-o. Am interdicţii şi la mâncare, şi la femei. Voi avea o perioadă de repaus care uşor, uşor mă va reintroduce într-o stare normală. Am primit atâtea mesaje de îmbărbătare, oamenii mi-au ţinut pumnii. Sunt fericit pentru asta şi transmit mulţumiri tuturor”, a povestit Alexandru Arşinel, pentru Click.ro.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Ultima oară pe scenă când a jucat alături de Luminiţa Anghel şi Monica Anghel într-un spectacol găzduit de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, instituţie al cărui director este. De asemenea, între 29 noiembrie și 4 decembrie, actorul a participat la un turneu în Spania.  

Anul trecut actorul a trecut prin nu mai puţin de cinci operaţii la coloană, iar în vara anului 2013 a suferit un transplant de rinichi la Insitutul de Urologie şi Transplant Renal (IUTR) din Cluj. Intervenţia a dat naștere unui scandal de amploare, dat fiind faptul că actorul a fost scutit lista de aşteptare. 


rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Operația a durat 45 de minute, iar medcii i-au implantat un stent, printr-o coronografie. Îndrăgitul actor se arată optimist şi urmează să fie externat. Se pregăteşte să-şi petreacă Crăciunul alături de nepoţeii lui. „Pot să vă spun că mă simt mult mai bine, ceea ce a fost mai rău a...

Preluat de la EVZ