O nouă anomalie a făcut ca pasionații de viață extraterestră să stea cu sufletul la gură. Un videoclip al NASA pare să arate niște lasere roșii  de origine necunoscută care se apropie de Stația Spațială Internațională (ISS). Calitatea filmării nu este foarte înaltă, dar luminile ca de laser se pot distinge ușor la urmărirea filmului, pe care îl redăm și noi mai jos:


Acesta a fost încărcat pe Youtube de un utilizator cunoscut pentru pasiunea sa pentru existența vieții extraterestre. Titlul, după cum se vede, transmite curiozitate și celor care îl urmăresc ulterior. DailyStar aduce în vedere faptul că acest videoclip a creat o dezbatere online în momentul încărcării, făcându-i pe mulți să se întrebe cum de a ,,scăpat” așa ceva de filtrele NASA.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Scott Brando, deținătorul unui web site dedicat dovezilor care apar cu privire la existența extratereștrilor este de părere că luminile nu sunt de origine necunoscută, ci datorate NASA, care folosește aceste lasere pentru a transmite pachete de date mai eficient. Brando este cunoscut în mediul online pentru dedicarea sa pentru analizarea și demascarea așa-ziselor dovezi care apar constant pe internet.

Pe pagina oficială a NASA, oamenii de știință explică originea laserului: OPALS, sistemul ultramodern de transmitere a datelor care folosește exact această tehnologie. Un artist al agenției a creat un model simplu care arată un astfel de sistem, pentru a înlătura orice îndoieli cu privire la originile luminilor din filmarea de pe YouTube.

NASA Laser


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/opals20130711-full-1024x714.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/opals20130711-full-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
O nouă anomalie a făcut ca pasionații de viață extraterestră să stea cu sufletul la gură. Un videoclip al NASA pare să arate niște lasere roșii  de origine necunoscută care se apropie de Stația Spațială Internațională (ISS). Calitatea filmării nu este foarte înaltă, dar luminile ca de laser se pot distinge...

Preluat de la EVZ