În urma numeroaselor percheziţii, se află în curs un important sechestru de bunuri în valoare de arpoximativ 25 de milioane de euro. Amănuntele vor fi făcute cunoscute în cadrul unei viitoare conferinţe de presă. Este vorba de un sofisticat circuit criminal, pornind de la construcţii, agricultură, industrie alimentară, intermedieri imobiliare, energie reciclabilă.


Printre arestaţi se află un fost primar membru de vază al ‘ndranghetei şi un responsabil local pentru Turism, Sport şi Spectacole. Ancheta dezvăluie cum administraţia localităţii a canalizat propriile acţiuni politico-administrative pentru a satisface interesele reprezentanţilor ‘ndranghetei, de altfel oameni respectabili, cu afaceri aparent în regulă.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

În 2008, notează presa locală,  fostul primar atunci în funcţie, a fost ameninţat cu focuri de armă trase  în maşina care-l transporta la primărie. De atunci datează ”colaborarea” fructuoasă cu şefii de sorginte mafiotă. Cei rămaşi nedepistaţi, deja transmit deja  ameninţări de crudă răzbunare în urma acestor arestări şi sechestrări de bunuri.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
În urma numeroaselor percheziţii, se află în curs un important sechestru de bunuri în valoare de arpoximativ 25 de milioane de euro. Amănuntele vor fi făcute cunoscute în cadrul unei viitoare conferinţe de presă. Este vorba de un sofisticat circuit criminal, pornind de la construcţii, agricultură, industrie alimentară, intermedieri...

Preluat de la EVZ