Nunta prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle va avea loc pe data de 19 mai 2018, anunță Palatul Kensington, informează site-ul postului BBC.

Prințul Harry și actrița Meghan Markle și-au anunțat logodna luna trecută și au declarat că se vor căsători la Biserica Saint George, din Castelul Windstor.

Familia regală va plăti pentru ceremonie, inclusiv pentru servicii, muzică, aranjamente florale și recepție.

Jason Knauf, un purtător de cuvânt al prințului Harry a descris Castelul Windstor ca fiind “un loc foarte important” pentru cuplu, adăugând că cei doi au petrecut mult timp acolo încă de când s-au cunoscut.

Biserica Saint George a devenit un loc special după ce tatăl lui Harry, prințul Charles, s-a căsătorit cu ducesa de Cornwall în anul 2005.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, de confesiune protestantă, va fi botezată în Biserica Anglicană și va primi confirmarea înaintea căsătoriei.

Prințul Harry și logodnica sa au apărut pentru prima dată în public pe 1 decembrie, cu ocazia unui eveniment caritabil ținut în orașul Nottingham.

Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/constanta-reparatii-pe-mai-multe-strazi-45157.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/constanta-reparatii-pe-mai-multe-strazi-45157-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv