Potrivit meteorologilor, miercuri regimul termic, apropiat de cel din intervalul precedent, se va menține foarte ridicat, pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade, iar minimele vor avea valori de la -5 grade în estul Transilvaniei, până la 9…10 grade în sudul Banatului.


Cerul va fi variabil cu înnorări, dar numai izolat, precipitații slabe, sub formă de ploaie – în cursul zilei, în extremitatea nord-nord-vestică, iar noaptea, în cea de vest și mixte, ce pot favoriza depuneri de polei, în zonele montane aferente. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte unde pe creste rafalele vor depăși 70…80 km/h, dar și în regiunile vestice și de sud-est, și local în cele centrale, cu viteze în general de până la 55…60 km/h. Îndeosebi dimineața, cu precădere în sud și în est, local va fi ceață.

 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

În București, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, însă dimineața și noaptea, va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, posibil ușor mai scăzută în zona periferică, potrivit România tv.

 

Ce se va întâmpla cu vremea pentru ziua de joi…

Pentru joi vremea va fi, în continuare, cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșit de decembrie. Cerul se va înnora și va ploua, în regiunile vestice și de sud-vest, iar noaptea, pe arii mai restrânse și în restul teritoriului. La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în vestul țării și în zona montană, dar local și temporar și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 10 grade. La începutul intervalului, mai ales în sud și est, local, va fi ceață.

În București, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii decembrie. Cerul se va înnora treptat și în cursul nopții, temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade. La începutul intervalului, vor fi condiții de ceață.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Potrivit meteorologilor, miercuri regimul termic, apropiat de cel din intervalul precedent, se va menține foarte ridicat, pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade, iar minimele vor avea valori de la -5 grade în estul Transilvaniei, până la 9...10 grade în sudul...

Preluat de la EVZ