Accidentul tragic a avut loc într-un supermarket din oraș, în timp ce victima se afla la cumpărături, potrivit romaniatv.net.

Bărbatul a murit la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a fost transportat de urgență după ce un container cu televizoare a căzut peste el. 


„Din primele verificări se pare că incidentul a avut loc timp ce un angajat al magazinului a manevrat greșit un motostivuitor, iar containerul a picat pe victimă”, a declarat Mihaela Gîrd, de la Biroului de presă al IPJ Dolj.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD Dolj și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Craiova, unde a fost băgată în sala de operație din cauza politraumatismelor suferite.

Potrivit primelor informații, bărbatul este din Motru, județul Gorj. Pe numele angajatului, în vârstă de 32 de ani din Craiova, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Accidentul tragic a avut loc într-un supermarket din oraș, în timp ce victima se afla la cumpărături, potrivit romaniatv.net. Bărbatul a murit la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a fost transportat de urgență după ce un container cu televizoare a căzut peste el.  „Din primele verificări se pare că incidentul...

Preluat de la EVZ