În preajma sărbătorilor, prietenii fostei vedete ProTv s-au dus la cimitir să îl viziteze, gest care i-a impresionat până la lacrimi pe membrii familiei Patrichi. 


Mai mult, la mormânt, a apărut, chiar în ziua de Crăciun, un trandafir galben în vaza de pe piatră funerară, exact floarea care îi plăcea lui Cornel Patrichi foarte mult.“Am fost impresionata atunci cand am vazut ca oamenii care l-au iubit pe sotul meu  au venit la locul de veci in aceasta perioada! In plus, i-au adus si florile pe care el le adora si despre care mereu spunea ca sunt o forma de viata! Prietena noastra, Elena, a pus pe mormantul lui Cornel trandafirul galben si i-a aprins si o lumanare! Ii multumesc din suflet si cred, ca de acolo, din Cer, barbatul meu a vazut tot”, a spus vaduva dansatorului pentru WOWbiz.ro.


rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
În preajma sărbătorilor, prietenii fostei vedete ProTv s-au dus la cimitir să îl viziteze, gest care i-a impresionat până la lacrimi pe membrii familiei Patrichi.  Mai mult, la mormânt, a apărut, chiar în ziua de Crăciun, un trandafir galben în vaza de pe piatră funerară, exact floarea care îi plăcea...

Preluat de la EVZ