Zeci de ieșeni fac apel pentru a dona sânge și a-l ajuta pe cunoscutul realizator TV Alex Vasiliu, grav rănit în urma unui accident rutier care a avut loc marți dimineață.

Accidentul rutier a avut loc în apropierea localității Războieni și au fost implicate trei autoturisme. Într-unul dintre acestea se afla Alex Vasiliu, în vârstă de 63 de ani, care a fost transportat în comă la spital. Alex Vasiliu se afla în autoturism împreună cu fiul său și o femeie, scrie Ziarul de Iași.

Cunoscuții acestuia fac un apel disperat către ieșeni pentru a dona sânge.

“Este nevoie urgentă de sânge pentru domnul profesor Alex Vasiliu din Iași! A suferit un grav accident rutier și este la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului “Sfântul Spiridon” din municipiul Iași. Rugăm pe toți cei care puteți să faceți o faptă bună, să mergeți la Centrul de Transfuzii de la Spitalul Sfântul Spiridon și să donați sânge pentru domnul Alex Vasiliu. El are nevoie de grupa A2, însă se poate dona pentru orice grupă!”, se arată în anunțul postat de rude pe un site de socializare.

În urma accidentului care a avut loc marți dimineață, Alex Vasiliu, care se afla pe locul din dreapta al autoturismului, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, fractură de bazin, pneumotorax drept.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/apel-pentru-salvarea-unui-realizator-tv-ranit-intr-un-accident-galerie-foto-45552.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/apel-pentru-salvarea-unui-realizator-tv-ranit-intr-un-accident-galerie-foto-45552-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv