string(0) “”
[1]=>
string(64) “Plantele vinovate şi de care trebuie să ne ferim sunt:


[2]=>
string(319) “Orhideea: este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărâţi, cu voinţă slabă. Pentru aceştia, orhideea functionează ca o pompă, absorbindu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifestă dis-de-dimineață și în timpul nopții.

[3]=>
string(218) “Feriga: este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvoltă normal, are nevoie de foarte multă energie. Astfel, o puteți așeza pe televizor, absorbindu-i toată energia negativă.

[4]=>
string(190) “Chiparosul: deși este un puternic purificator al aerului, nu este indicat să-l avem în locuințele noastre (în antichitate era numit arborele morții).

[5]=>
string(206) “Florile uscate sunt și ele vampiri, dar într-o măsură mai redusă decât cele veștejite. În general, materia moartă atrage întotdeauna forțele necurate.

[6]=>
string(172) “Tuia: la fel ca şi chiparosul este plantă vampir. Plasată în camera unde petreceţi mai mult timp, vă poate pune viaţa în pericol.

[7]=>
string(51) “Plantele care dau energie:

[8]=>
string(265) “Muşcata cu flori roşii sau albe, cu frunzele uşor încreţite, ficusul, cactusul – poate fi amplasat în faţa monitorului computerului, va prelua o parte din energia negativă. Mai sunt violetele, azaleea, rozmarinul, bonsaii.

[9]=>
string(59) “Există şi plante vampir-donator:

[10]=>
string(335) “Begonia, trandafirii sau florile naturale tăiate: sunt donatori până când încep să moară. Din acest moment devin vampiri şi cu o forţă diabolică încep să absoarbă energia casei, de aceea nu păstraţi niciodată prea mult florile în vază, ne sfătuişte autorul cărţii.

}
–>

Plantele vinovate şi de care trebuie să ne ferim sunt:

Orhideea: este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărâţi, cu voinţă slabă. Pentru aceştia, orhideea functionează ca o pompă, absorbindu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifestă dis-de-dimineață și în timpul nopții.

Feriga: este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvoltă normal, are nevoie de foarte multă energie. Astfel, o puteți așeza pe televizor, absorbindu-i toată energia negativă.

Chiparosul: deși este un puternic purificator al aerului, nu este indicat să-l avem în locuințele noastre (în antichitate era numit arborele morții).

Florile uscate sunt și ele vampiri, dar într-o măsură mai redusă decât cele veștejite. În general, materia moartă atrage întotdeauna forțele necurate.

Tuia: la fel ca şi chiparosul este plantă vampir. Plasată în camera unde petreceţi mai mult timp, vă poate pune viaţa în pericol.

Plantele care dau energie:

Muşcata cu flori roşii sau albe, cu frunzele uşor încreţite, ficusul, cactusul – poate fi amplasat în faţa monitorului computerului, va prelua o parte din energia negativă. Mai sunt violetele, azaleea, rozmarinul, bonsaii.

Există şi plante vampir-donator:

Begonia, trandafirii sau florile naturale tăiate: sunt donatori până când încep să moară. Din acest moment devin vampiri şi cu o forţă diabolică încep să absoarbă energia casei, de aceea nu păstraţi niciodată prea mult florile în vază, ne sfătuişte autorul cărţii.

rootstireaActualitate/EsentialSanatate
string(0) '' => string(64) 'Plantele vinovate şi de care trebuie să ne ferim sunt: ' => string(319) 'Orhideea: este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărâţi, cu voinţă slabă. Pentru aceştia, orhideea functionează ca o pompă, absorbindu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei...

Preluat de la EVZ