string(0) “”
[1]=>
string(413) “Dacă în anul 2017 căsnicia dintre Dana şi Ionel Ganea era pe cale să se încheie, iar femeia chiar ceruse un ordin de protecție, se pare că noul an aduce numai veşti bune în mariajul celor doi. Aceştia au dat uitării divorţul şi sunt mai hotărâţi ca niciodată să îşi continue căsnicia fericită, scrie Spy News.


[2]=>
string(284) “Deși nu se cunosc cauzele împăcării, un lucru este cert. Și anume că cei doi nu mai au în plan divorţul şi îşi vor continua viaţa împreună, așa cum au făcut-o până să apară problemele de care discutau cu puțin timp în urmă.

[3]=>
string(434) “„Totul este de domeniul trecutului, nu mai există divorț. Nu mai contează cum ne-am împăcat, important este că am depășit situația. Depărtarea, timpul și răbdarea au contribuit la împăcare. În zilele următoare îl aștept și pe Ionel în America. Eu acum sunt la fiica mea, Ioana”, au fost primele declaraţii ale Danei, potrivit sursei citate.

}
–>

Dacă în anul 2017 căsnicia dintre Dana şi Ionel Ganea era pe cale să se încheie, iar femeia chiar ceruse un ordin de protecție, se pare că noul an aduce numai veşti bune în mariajul celor doi. Aceştia au dat uitării divorţul şi sunt mai hotărâţi ca niciodată să îşi continue căsnicia fericită, scrie Spy News.

Deși nu se cunosc cauzele împăcării, un lucru este cert. Și anume că cei doi nu mai au în plan divorţul şi îşi vor continua viaţa împreună, așa cum au făcut-o până să apară problemele de care discutau cu puțin timp în urmă.

„Totul este de domeniul trecutului, nu mai există divorț. Nu mai contează cum ne-am împăcat, important este că am depășit situația. Depărtarea, timpul și răbdarea au contribuit la împăcare. În zilele următoare îl aștept și pe Ionel în America. Eu acum sunt la fiica mea, Ioana”, au fost primele declaraţii ale Danei, potrivit sursei citate.

rootstireaActualitate/EsentialMonden
string(0) '' => string(413) 'Dacă în anul 2017 căsnicia dintre Dana şi Ionel Ganea era pe cale să se încheie, iar femeia chiar ceruse un ordin de protecție, se pare că noul an aduce numai veşti bune în mariajul celor doi. Aceştia au dat uitării divorţul şi...

Preluat de la EVZ