string(0) “”
[1]=>
string(203) “„Se pare că la mijloc a fost vorba de o mare neînțelegere”, a declarat pentru Paginademedia.ro.


[2]=>
string(318) “Dragoș Pătraru. „Singurul lucru important pentru telespectatori este că emisiunea este, de astăzi, pe post”, a continuat el. Reluarea emisiunii Starea Nației pe TVR 1 vine după câteva săptămâni bune de negocieri, încheiate în ultima clipă.

[3]=>
string(411) “Detaliile au fost stabilite în ultimele trei zile, informează sursa citată. Se pare că discuțiile s-au purtat în legătură cu licența pentru emisiunea Starea Nației. Potrivit informațiilor aceleiași surse, Dragoș Pătraru a cesionat TV marca Starea Nației și formatul emisiunii Starea Nației pe o perioadă de trei luni (cât mai este mandatul conducerii interimare a TVR).

[4]=>
string(37) “Sursa foto: Facebook. 

}
–>

„Se pare că la mijloc a fost vorba de o mare neînțelegere”, a declarat pentru Paginademedia.ro.

Dragoș Pătraru. „Singurul lucru important pentru telespectatori este că emisiunea este, de astăzi, pe post”, a continuat el. Reluarea emisiunii Starea Nației pe TVR 1 vine după câteva săptămâni bune de negocieri, încheiate în ultima clipă.

Detaliile au fost stabilite în ultimele trei zile, informează sursa citată. Se pare că discuțiile s-au purtat în legătură cu licența pentru emisiunea Starea Nației. Potrivit informațiilor aceleiași surse, Dragoș Pătraru a cesionat TV marca Starea Nației și formatul emisiunii Starea Nației pe o perioadă de trei luni (cât mai este mandatul conducerii interimare a TVR).

Sursa foto: Facebook. 

Tag-uri:
surpriza, televiziune, dragos patraru, starea natiei, revenire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-18.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-18-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialMonden
string(0) '' => string(203) '„Se pare că la mijloc a fost vorba de o mare neînțelegere”, a declarat pentru Paginademedia.ro. ' => string(318) 'Dragoș Pătraru. „Singurul lucru important pentru telespectatori este că emisiunea este, de astăzi, pe post”, a continuat el. Reluarea emisiunii Starea Nației pe...

Preluat de la EVZ