Videoclipul “Omul de gheață” a fost realizat de către Andi Singer: „Băieții de la Șuie Paparude mi-au influențat viața de când eram foarte mic. Datorită lor am ajuns să cunosc o multitudine de muzică incredibilă, clipuri, filme, regizori, o întreagă lume care era ascunsă în underground, și de care eu nu eram conștient. Ei au fost cei care mi-au deschis apetitul către artă și sunt incredibil de bucuros că am reușit, după atâta timp, să le dau ceva înapoi și să colaborăm. Cred că a fost un fel de datorie, o onoare, Șuie Paparude au darul de a avea o energie foarte sinceră și de a nu compromite deloc ceea ce sunt și asta îi face foarte speciali pe scena muzicală românească”.

Despre „Omul de gheață” Michi (Mihai Câmpineanu), liderul trupei, spune că piesa a fost inițial instrumentală și a fost terminată și salvată în octombrie 2013.  „În 2017 s-a revenit asupra piesei, iar BeanMC a scris versurile: „Omul de gheață e o piesă optimistă, care privește înainte. Deși este învăluită și ambalată într-un ambalaj puțin «țepos», are un mesaj optimist”.

Omul de gheață, noul videoclip Șuie Paparude, se poate urmări pe canalul de youtube al trupei.

Omul de gheață

Muzică: Mihai Câmpineanu (Michi)

Versuri: Alexe Marius Andrei (BeanMC)

Cu: Răzvan Corneci

Regizat de: Andi Singer

Versuri: Alexe Marius Andrei (BeanMC)

Producție: Elena Maria Popescu

Mulțumim: http://bleumarinsailing.ro; www.setsail.ro; www.vrtw.life, Andrei Janca, Adi Bulboacă, Irina Bedreaga, Alexandru Chiru și Nicu Cristi.

Pagină oficială Facebook: www.facebook.com/suiepaparude.ro

Site oficial: www.suiepaparude.ro 

Youtube: www.youtube.com/SuiePaparudeOfficial

Tag-uri:
Șuie, paparude, trupa, nou, single, omul, de gheață, evz

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-253.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-253-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialCultură
Videoclipul “Omul de gheață” a fost realizat de către Andi Singer: „Băieții de la Șuie Paparude mi-au influențat viața de când eram foarte mic. Datorită lor am ajuns să cunosc o multitudine de muzică incredibilă, clipuri, filme, regizori, o întreagă lume care era ascunsă în underground, și de care...

Preluat de la EVZ