Cele mai recente previziuni anunță o criză de apă potabilă în mai multe regiuni de pe mapamond.

Primul oraș din lume care ar putea rămâne fără apă chiar din luna martie este Cape Town, capitala legislativă a Africii de Sud.

Acest lucru a dus la o stare de alertă în rândul autorităților locale, care încearcă să contracareze pericolul cu instalații de desalinizare a apei de mare pentru a o transforma în apă potabilă.

Cei 4 milioane de oameni care trăiesc în faimoasă destinație turistică de coastă sunt îndemnați să facă o economie drastică la apă, scrie Digi24.

De asemenea, ppălătoriile auto și proprietarii de piscine au primit ordin să nu risipească nici măcar o picătură de apă.

La nivel global, circa 850 de milioane de oameni nu au acces la surse de apă potabilă. 

Tag-uri:
apa, potabila, capitala, cape town, africa, sud

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-381.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-381-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cele mai recente previziuni anunță o criză de apă potabilă în mai multe regiuni de pe mapamond.Primul oraș din lume care ar putea rămâne fără apă chiar din luna martie este Cape Town, capitala legislativă a Africii de Sud.Acest lucru a dus la o stare de alertă în rândul autorităților locale, care...

Preluat de la EVZ