O înregistrare care a avut loc în Baja California, unul dintre cele 31 de state federale ale Mexicului, vine să aducă încă o cărămidă la anunțurile făcute despre existența și implicarea extratereștrilor în viața oamenilor.

Pedro Ramirez, unul dintre experții care au studiat îndeaproape viața extraterestră,susține pentru Dailymail.co.uk că este prima apariție din 2018 care nu poate fi contestată de nimeni și există posibilitatea să fie primul extraterestru care nu se mai ascunde.

Șoferii care au circulat în zona din Baja California, unde s-a arătat ființa/ obiectul neidentificat, au rămas înmărmuriți. Iar imaginile video, pe care și EVZ le publică, nasc noi controverse.

“Nu mai există dubii că suntem monitorizați de forme de viață superioare”, a concluzionat Pedro Ramirez. 

Tag-uri:
ufo, video, ufo video, ufo mexico, ufo baja, ufo california, aliens baja, alien baja california, ozn, ozn mexico

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-368.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-368-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O înregistrare care a avut loc în Baja California, unul dintre cele 31 de state federale ale Mexicului, vine să aducă încă o cărămidă la anunțurile făcute despre existența și implicarea extratereștrilor în viața oamenilor.Pedro Ramirez, unul dintre experții care au studiat îndeaproape viața extraterestră,susține pentru Dailymail.co.uk că este...

Preluat de la EVZ