În urma accidentului, trei persoane au fost transportate la un spital din Sibiu, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență din oraș.

„Sunt trei persoane rănite. Două dintre ele se află în ambulanţa SMURD pentru îngrijiri medicale (prezintă traumatisme minore) şi a treia este scoasă acum cu ajutorul Salvamont. Aceasta prezintă politraumatisme. Toate cele trei persoane sunt conştiente. S-a deplasat şi un echipaj SMURD cu medic pentru acordarea de îngrijiri medicale şi transport la spital”, a declarat purtătoru de cuvânt al ISU Sibiu,  Ramona Nistor.

Accidentul s-a produs din cauză că șoferul, un bărbat în vârstă de 22 de ani, a avut o viteză prea mare, ceea ce a condus la răsturnarea în râpă.

Sursa: AGERPRES

Tag-uri:
microbuz, accident, Sibiu, accident sibiu, Paltinis

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-434.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-434-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În urma accidentului, trei persoane au fost transportate la un spital din Sibiu, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență din oraș.„Sunt trei persoane rănite. Două dintre ele se află în ambulanţa SMURD pentru îngrijiri medicale (prezintă traumatisme minore) şi a treia este scoasă acum cu ajutorul Salvamont. Aceasta prezintă...

Preluat de la EVZ