Astfel, meteorologii atrag atenția că în Capitală se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge, la rafală, viteze de 55 de kilometri pe oră.

De asemenea, în județul Constanța vântul va atinge viteze de 55-70 km/h şi se va semnala ninsoare viscolită, iar în zona litorala va fi şi lapoviţă. 

Totodată, în localităţi din judeţele Buzău, Ilfov, Argeş, Ialomiţa, Teleorman, Prahova, Călăraşi, Dâmboviţa şi Giurgiu se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală, local, viteze de 55 km/h şi izolat 60 km/h. 

Tag-uri:
cod galben, atentionare, bucuresti, anm, nowcasting, judete, vant puternic

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-430.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-430-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Astfel, meteorologii atrag atenția că în Capitală se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge, la rafală, viteze de 55 de kilometri pe oră.De asemenea, în județul Constanța vântul va atinge viteze de 55-70 km/h şi se va semnala ninsoare viscolită, iar în zona litorala va fi şi...

Preluat de la EVZ