Redăm în continuare comunicatul de presă

„Ca urmare a informațiilor apărute, astăzi, în spațiul în public, Direcția Informare și Relații Publice a MAI este împuternicită să transmită punctul de vedere al domnului consilier Valentin Riciu cu privire la acestea:

”În ultima săptămâna au apărut în spațiul public mai multe afirmații false și calomnioase împotriva mea – fie că eram prieten cu Eugen Stan, fie că eram șeful lui.

Astăzi, un post de televiziune afirma că aș avea un dosar penal de înșelăciune. Este o nouă mizerie în ceea ce mă privește. Am văzut știrea și am încercat să aflu care sunt probele în baza cărora se fac aceste acuzații. Nimic oficial, nicio probă, doar surse. 

Situația o voi prezenta conducerii ministerului printr-un raport pe care îl voi înainta chiar astăzi.”

Tag-uri:
consilier, carmen dan, acuzatii, pedofil, politist, pritenie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-422.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-422-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Redăm în continuare comunicatul de presă„Ca urmare a informațiilor apărute, astăzi, în spațiul în public, Direcția Informare și Relații Publice a MAI este împuternicită să transmită punctul de vedere al domnului consilier Valentin Riciu cu privire la acestea:”În ultima săptămâna au apărut în spațiul public mai multe afirmații false...

Preluat de la EVZ