Fost preot, urmărit de poliție! S-a întâmplat în Iași, iar bărbatul a fugit când agenții i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Când polițiștii l-au ajuns, urmăritul a început să înjure.

Constantin Teleman, un bărbat din comuna ieșeană Costuleni, a fost slujitor al Domnului, dar de ceva vreme a fost răspopit. Ieri, pe la orele prânzului, a plecat din Iași spre Costuleni, aghezmuit bine. Nu era singur în mașină însă. El era însoțit de un alt bărbat, îmbrăcat în haine preoțești. Acasă, la Cozia, a mai turnat câteva pahare de alcool pe gât, s-a urcat la volan și a plecat spre Răducăneni. În zonă, un echipaj de la poliție i-a făcut semn să tragă pe dreapta, însă bărbatul a apăsat mai tare pedala de accelerație. Ca un fulger a ajuns la granița județului Iași cu județul Vaslui, iar polițiștii au cerut spijinul colegilor din Huși. Imediat mai multe echipaje de rutieră și de jandarmi s-au mobilizat, iar pe raza localității Drânceni l-au găsit pe răspopit într-o parcare.

Când polițiștii au ajuns lângă mașina bărbatului, l-au găsit pe răspopitul Teleman în spatele mașinii așezat lângă banchete. S-a jurat că nu el a condus și a indicat un șofer la care nici polițiștii nu s-ar fi gândit vreodată. Teleman a strigat către polițiști că “Însuși Dumnezeu a condus până acolo”.

Polițiștii s-au chinuit să-l lămurească pe răspopit să coboare din mașînă și să sufle în fiolă. Nici nu a vrut să audă de asta și a început să înjure de toți sfinții. Raspopitul părea mai interesat de problemele țării decât de situația lui. A ținut să le promita polițiștilor că după ce va ajunge el în Parlament le va mari salariile. “Ba, eu ajung în Parlament… Am să vă măresc salariile”, a spus Constantin Teleman.

Chiar dacă polițiștii s-au rugat de el să coboare din mașină, nu a vrut să respecte nicio regulă, de aceea a fost nevoie de intervenția jandarmilor. Într-un final a fost scos din mașină și încătușat. Imaginile video surprinse de către reporteri sunt mai mult decât explicite.

Sursă foto/video: bzi.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/fost-preot-prins-de-politisti-dupa-o-urmarire-ca-n-filme-barbatul-s-a-urcat-beat-crita-la-volan-dumnezeu-a-condus-45986.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/fost-preot-prins-de-politisti-dupa-o-urmarire-ca-n-filme-barbatul-s-a-urcat-beat-crita-la-volan-dumnezeu-a-condus-45986-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv