Două persoane au fost înjunghiate, în timp ce o altă persoană a fost electrocutată cu un pistol cu electroșocuri, potrivit informațiilor furnizate de poliția locală, informează Agerpres.ro.

Altercația a început cu o ceartă între cele două grupuri într-o gară din orașul german Wurzen. Grupul de cetățeni germani i-a urmărit pe imigranți până la centrul de azilanți, unde au început să lovească în uși și spărgând un geam.

Grupul de germani a fost atacat de 12 persoane din centrul de imigranți. Violenţa a continuat până când la fața locului a sosit poliția și a despărțit cele două grupuri.

Sute de mii de imigranți au intrat în Germania, în 2015, generând furie în rândul simpatizanților grupărilor extremiste de dreapta.

Tag-uri:
altercatie, migranti, germani, centru, azilanti, wurzen

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-437.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-437-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Două persoane au fost înjunghiate, în timp ce o altă persoană a fost electrocutată cu un pistol cu electroșocuri, potrivit informațiilor furnizate de poliția locală, informează Agerpres.ro.Altercația a început cu o ceartă între cele două grupuri într-o gară din orașul german Wurzen. Grupul de cetățeni germani i-a urmărit pe...

Preluat de la EVZ