Constănțeanca va semna un contract valabil pe patru ani cu partenerul tehnic Nike, dar din declarația ei reiese faptul că marele anunț în va face imediat după Australian Open.

„Dragi prieteni, în ceea ce priveşte noul partener tehnic, de îmbrăcăminte, doresc să vă anunţ că nu e nimic semnat deocamdată şi că managementul meu este încă în discuţii cu mai multe companii iar în momentul în care se va concretiza ceva vă asigur că veţi fi primii care veţi afla. Partea de outfit este foarte importantă pentru mine şi pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile.
Vă mulţumesc”
– mesajul transmis de Simona Halep.

Mai mult, Adidas a rupt colaborarea cu Halep, după 4 ani, imediat după ce românca a cerut dublarea veniturilor anuale, adică la 2 milioane de euro. Nike îi aoferă româncei 1.700.000 de euro pe an.

Tag-uri:
Halep, sponsor halep, Nike, Adidas, WTA, tenis

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-403.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-403-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Constănțeanca va semna un contract valabil pe patru ani cu partenerul tehnic Nike, dar din declarația ei reiese faptul că marele anunț în va face imediat după Australian Open.„Dragi prieteni, în ceea ce priveşte noul partener tehnic, de îmbrăcăminte, doresc să vă anunţ că nu e nimic semnat deocamdată...

Preluat de la EVZ