Într-un mesaj postat sâmbătă pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook, Fifor cere rezolvarea tensiunilor interne din PSD și Guvern.

„Situaţia tensionată din aceste zile, manifestată atât la nivel guvernamental, cât şi fals indusă în interiorul PSD, trebuie să înceteze cât mai curând posibil. Singura soluţie pentru rezolvarea acestor probleme este convocarea de urgenţă a unui Comitet Executiv Naţional, în care să se analizeze cauzele care au dus la apariţia acestei situaţii. Comitetul Executiv este singurul for statutar în care se pot lua deciziile corecte pentru ca această stare de fapt, care afectează grav atât imaginea partidului, cât şi actul de guvernare, să înceteze cât mai repede”, a scris ministrul.

În plus, acesta a precizat că PSD și ALDE au o datorie să își respecte promisiunile din programul de guvernare.

„Am promis românilor o guvernare puternică, stabilă, cu susţinerea totală a coaliţiei majoritare PSD-ALDE, o guvernare care să pună în aplicare, punct cu punct, programul votat de milioane de români în decembrie 2016, dar şi să respecte angajamentele asumate faţă de partenerii noştri externi”, a adăugat Fifor.

Sursa: AGERPRES

 

Tag-uri:
PSD, Fifor, ALDE, MApN, guvernare psd

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-423.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-423-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Într-un mesaj postat sâmbătă pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook, Fifor cere rezolvarea tensiunilor interne din PSD și Guvern.„Situaţia tensionată din aceste zile, manifestată atât la nivel guvernamental, cât şi fals indusă în interiorul PSD, trebuie să înceteze cât mai curând posibil. Singura soluţie pentru rezolvarea...

Preluat de la EVZ