Sergiu Floroaia pleacă. „Și-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia sa”, spun cei de la Kiss FM, fără alte detalii legate de această schimbare. Oficialii spun că Floroaia „a decis să facă această schimbare la începutul anului”, anunță Pagina de Media. 

Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu au făcut echipă trei ani (2014-2017) la Kiss FM. Andrei Ciobanu va prezenta matinalul împreună cu Ionuț Rusu. Rusu are 25 de ani și este din Harghita. Este comediant și vlogger pe youtube. El a fost și concurent la iUmor. Ca urmare a schimbării, matinalul se va numi (cum altfel?) Râzi cu Rusu și Andrei.

Audiențe RECORD 

Râzi cu Sergiu și Andrei era cel mai ascultat program matinal la nivelul întregii țări și la orașe, potrivit ultimului val de măsurare disponibil (aprilie-august 2017). În număr de ascultători: aproape 1,1 milioane la nivel național și 690.000 la orașe.

În Capitală, matinalul Kiss era ascultat de 100.000 de bucureșteni, fiind pe poziția a treia, după Radio România Actualități și Radio ZU, mai scris sursa citată. 

Tag-uri:
kiss, kiss fm, plecare, matinal, Sergiu Floroaia

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-394.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-394-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Sergiu Floroaia pleacă. „Și-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia sa”, spun cei de la Kiss FM, fără alte detalii legate de această schimbare. Oficialii spun că Floroaia „a decis să facă această schimbare la începutul anului”, anunță Pagina de Media. Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu au făcut...

Preluat de la EVZ